Over Arjan Kristiaan, Klusbedrijf Wageningen

KLANTEN

JAREN ERVARING

KLUSOPDRACHTEN VOLTOOId

Over Klusbedrijf Wageningen

Klusbedrijf Wageningen is een initiatief van Arjan Kristiaan. Arjan heeft bij diverse grote bedrijven in Nederland gewerkt. Door de jaren heen heeft hij van collega vakmensen diverse bouwwerkzaamheden meester gemaakt. Nu pakt hij naast timmerwerk nog veel meer aan: van grondverzet, loodgieterswerk, schilderwerk tot elektra. Dankzij zijn gevoel voor normen en waarden, duidelijke communicatie en prettige werkhouding is Arjan geliefd bij opdrachtgevers in Wageningen en ver daarbuiten. Na lovende feedback van zowel klanten als collega’s heeft Arjan besloten voor zichzelf te beginnen.

Werkzaamheden

Arjan Kristiaan van Klusbedrijf Wageningen is beschikbaar voor zowel kleine klusprojecten als royale verbouwingen.

Aanbouw

Carpoort, garage, speelkamer, man-cave, praktijkruimte, veranda, schuur, etc.

Onderhoud

Kozijnen, hang -en sluitwerk, afwatering, dakgoten, ramen, houtwerk, etc.

Renovatie

Herstellen of wanneer nodig gedeeltelijk vernieuwen van een bestaand pand.

De kracht van Klusbedrijf Wageningen zit ‘m in de jaren lange ervaring en korte communicatie lijntjes

Een goede planning en de juiste ervaring zorgen er voor dat een bouw -of klusproject succesvol doorloopt. Weten wanneer je moet schakelen en geen onnodige beren op de weg zien laten zien dat een ervaren klusbedrijf het verschil kan maken.

Dit zeggen onze klanten

Er werd snel geschakeld en er is keurig werk geleverd. Wij hebben Arjan later nog ingeschakeld om onze badkamer te verbouwen.

– Fam. Janssen, Ede

Jaren geleden bij Arjan terecht gekomen voor een aanbouw aan ons oude huis, inmiddels verhiuist en weer gebruik gemaakt van zijn diensten. Zeer tevreden met beide resultaten

– R. Veldhuis, Wageningen